Image of Shigeyuki Totsugi

Shigeyuki Totsugi

Sorry, couldn't find any biography for Shigeyuki Totsugi. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the series ヒーロー 2001-01-08
Latest Project:
Película 一週間フレンズ 2017-02-18
Known For
Poster of チーム・バチスタFINAL ケルベロスの肖像
Poster of らくごえいが
Poster of カラスの親指
Poster of 歌のおにいさん
Filmography
Película 一週間フレンズ Jun Inoue 2017-02-18
Series 死幣 Takeshi Wakamoto 2016-07-20
Película 疾風ロンド Katsuya Kuzuhara 2016-11-26
Película ホコリと幻想 松野 2015-09-26
Película Neko zamurai (Samurai Cat) Saburota Yonezawa 2014-03-01
Película チーム・バチスタFINAL ケルベロスの肖像 Takashi Hasegawa 2014-03-29
Película El recuerdo de Marnie Marnie's Father (voice) 2014-07-19
Series すべてがFになる Daisuke Ukai 2014-10-21
Película らくごえいが 2013-04-06
Película カラスの親指 Tontontei restaurant manager 2012-11-21
Series チーム・バチスタ2: ジェネラル・ルージュの凱旋 Takashi Hasegawa 2010-04-06
Series 歌のおにいさん Prince Himuro 2009-01-16
Series ヒーロー Hiroto Kajihara 2001-01-08
Película El viaje de Chihiro (voice) 2001-07-20