Image of Ken Yasuda

Ken Yasuda

Sorry, couldn't find any biography for Ken Yasuda. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 8, 1973
Movie/TV Credits:
26
First Appeared:
In the movie El viaje de Chihiro 2001-07-20
Latest Project:
Película 俳優  亀岡拓次 2016-01-30
Known For
Poster of Cupid's Mistake
Poster of 映画 ホタルノヒカリ
Poster of 大洗にも星はふるなり
Poster of Tatoe Sekai Ga Owattemo
Filmography
Película 俳優  亀岡拓次 Takuji Kameoka 2016-01-30
Película みんな!エスパーだよ!番外編 ~エスパー、都へ行く~ Takahiro Asami 2015-04-03
Película アゲイン 28年目の甲子園 2015-01-17
Película 龍三と七人の子分たち 2015-04-25
Series 問題のあるレストラン Haiji Oshimazuki 2015-01-15
Película ビリギャル Takashi Nishimura 2015-05-01
Película The Virgin Psychics Takahiro Asami 2015-09-04
Película 新宿スワン Matsukata 2015-05-30
Series 死神くん Unknown 2014-04-18
Película El recuerdo de Marnie Toichi (voice) 2014-07-19
Película 白銀ジャック 入江 義之 2014-08-02
Series 素敵な選TAXI Hideki Murakami 2014-10-14
Series みんな!エスパーだよ! Takahiro Asami 2013-04-12
Película HK: Forbidden Super Hero Teacher Towatari 2013-04-13
Película らくごえいが 2013-04-06
Película 劇場版 SPEC ~結~ 爻ノ篇 Ryota Unno 2013-11-29
Película Cupid's Mistake Ken 2013-07-04
Película SPEC~結~漸ノ篇 Ryota Unno 2013-11-01
Película 映画 ホタルノヒカリ Shoji Futatsugi 2012-06-09
Series 卒歌 Yoichi Shimura 2010-03-01
Película 大洗にも星はふるなり 2009-11-07
Película Sensei wa Erai Akio Aoyama 2008-04-12
Series ハケンの品格 Shinya Hitotsugi 2007-01-10
Película Tatoe Sekai Ga Owattemo Kanji Nakata 2007-08-25
Película Haru en el reino de los gatos Additional voices (voice) 2002-07-19
Película El viaje de Chihiro Oshirasama (voice) 2001-07-20