Image of Ryunosuke Kamiki

Ryunosuke Kamiki

Sorry, couldn't find any biography for Ryunosuke Kamiki. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 19, 1993
Movie/TV Credits:
42
First Appeared:
In the series Good News (JP) 1999-04-11
Latest Project:
Película Your name. 2016-08-26
Known For
Poster of サムライせんせい
Poster of Koukousei Restaurant
Poster of インストール
Poster of 涙をふいて
Filmography
Película Your name. Tachibana Taki (voice) 2016-08-26
Película TOO YOUNG TO DIE! 若くして死ぬ Daisuke 2016-02-06
Película 太陽 Tetsuhiko Okudera 2016-04-23
Series 学校のカイダン Kei Shizukui 2015-01-10
Película 脳内ポイズンベリー Ishibashi 2015-05-09
Series サムライせんせい Sakamoto Ryoma 2015-10-23
Película バクマン。 Akito Takagi 2015-10-01
Película 時は立ちどまらない 浜口 光彦 2014-02-22
Película Kenshin, el guerrero samurai 2: Infierno en Kioto Sojiro Seta 2014-08-01
Película Kenshin, el guerrero samurai 3: El fin de la leyenda Sojiro Seta 2014-09-13
Película As the Gods Will Amaya Takeru 2014-11-15
Película SPEC~結~漸ノ篇 Juichi Ninomae 2013-11-01
Película SPEC ~結~ 爻ノ篇 Juichi Ninomae 2013-11-29
Series ブラックボード〜時代を戦った教師たち〜 Masaki Omiya 2012-04-05
Película The Kirishima Thing Ryoya Maeda 2012-08-11
Película SPEC: 天 Juichi Ninomae 2012-04-07
Series Koukousei Restaurant 2011-05-07
Series 11人もいる! Kazuo Sanada 2011-10-21
Película The Princess and the Pilot Charles Karino 2011-10-01
Película Arrietty y el mundo de los diminutos Shô (voice) 2010-07-16
Series SPEC~警視庁公安部公安第五課 未詳事件特別対策係事件簿~ Juichi Ninomae 2010-10-08
Película Summer Wars Kenji Koiso 2009-08-01
Película 20th century boys: Cap. 3 Redención Katsumata 2009-08-19
Series 風のガーデン Gaku Shiratori 2008-10-09
Series どんど晴れ Unknown 2007-04-02
Película Big Man Japan Warabe-no-jû 2007-05-19
Película 遠くの空に消えた Ryusuke 2007-08-18
Película Little DJ 小さな恋の物語 Taro Takano 2007-12-15
Película El bosque del piano Shuhei Amamiya (voice) 2007-07-21
Película Doraemon y el pequeño dinosaurio Pi-Suke 2006-03-04
Series あいくるしい Horo Mashiba 2005-04-10
Película La Gran Guerra Yokai Tadashi Ino 2005-08-06
Película インストール Kazuyoshi Aoki 2004-12-25
Película SURVIVE STYLE5+ Seiichi Kobayashi 2004-09-25
Película 恋愛小説 Young Satoshi Kubo 2004-06-19
Película お父さんのバックドロップ Kazuo Shimoda 2004-10-09
Película El castillo ambulante Marukuru 2004-11-19
Película Rokkazu 2003-01-01
Series ムコ殿 Tsutomu Arai 2001-04-01
Película El viaje de Chihiro Bôh (voice) 2001-07-20
Series 涙をふいて Ryota Fujigami 2000-10-01
Series Good News (JP) 1999-04-11