Image of Takehiko Ono

Takehiko Ono

Sorry, couldn't find any biography for Takehiko Ono. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 1, 1942
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie Hapimari: Happy Marriage!?
Latest Project:
Película 鍵泥棒のメソッド 2012-09-16
Known For
Poster of 風のガーデン
Poster of Raifu
Poster of First Love
Poster of 科捜研の女
Filmography
Película Hapimari: Happy Marriage!? Presidente Mamiya 2018
Película ロボジー 2012-01-14
Película LOVE まさお君が行く! Takeo Machimura 2012-06-04
Película 鍵泥棒のメソッド 2012-09-16
Película Odoru Daisosasen the Final: Aratanaru kibo Kengo Hakamada 2012-09-06
Película 踊る大捜査線 THE MOVIE 3 ヤツらを解放せよ! Kengo Hakamada 2010-07-03
Series 風のガーデン Katsuragi 2008-10-09
Series 拝啓、父上様 Sanada Kosei 2007-01-11
Series Raifu Daijiro Anzai 2007-06-30
Película 星になった少年 2005-09-23
Película ローレライ 2005-03-05
Película Tsuribaka nisshi 15: Hama-chan ni asu wa nai? 2004-08-21
Película 釣りバカ日誌14 お遍路大パニック! 2003-09-20
Series First Love Mamoru Ejawa 2002-04-17
Series HR Takehiko Suma 2002-10-09
Película El viaje de Chihiro Aniyaku (voice) 2001-07-20
Película Satorare Hirokazu Kunimitsu 2001-03-17
Series 科捜研の女 Ichiro Sakaki 1999-10-21
Película 踊る大捜査線 THE MOVIE Kengo Hakamada 1998-10-31
Película おニャン子・ザ・ムービー 危機イッパツ! 1986-08-23
Película Lady Snowblood 1973-12-01
Película 情炎 1967-05-13