Image of Takeshi Aono

Takeshi Aono

Sorry, couldn't find any biography for Takeshi Aono. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 19, 1936
Movie/TV Credits:
82
First Appeared:
In the series Transformers Victory
Latest Project:
Series Baldios 2018
Known For
Poster of One Piece: Episodio de Chopper: Episodio de Chopper Plus: Florece el invierno, el milagro de los cerezos
Poster of Clannad
Poster of Art Of Fighting
Poster of Transformers Victory
Filmography
Series Transformers Victory 2018
Series Baldios Zeo Gattora 2018
Series Dragon Half 2018
Series 美味しんぼ Black 2018
Series Fighting Beauty Wulong Mao Hung 2017
Series Angie Girl Roger 2017
Series Thunderbirds 2086 Gran Hansen 2017
Series Shinzo Lanacuras 2017
Series Vampiyan Kids Shinigami 2017
Series Great Dangaioh Gunji Yonamine 2017
Series アラビアンナイト シンドバットの冒険 Giant Blue Devil (voice) 2017
Series TOKIO MAGNITUD 8.0 Mr. Furuichi 2009-07-09
Película 宇宙戦艦ヤマト 復活篇 Shiro Sanada 2009-12-12
Película Redline (voice) 2009-08-14
Series Mahō Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora 2008-07-02
Película One Piece: Episodio de Chopper: Episodio de Chopper Plus: Florece el invierno, el milagro de los cerezos Isshi 1 2008-03-01
Series Clannad Unknown 2007-10-04
Película One Piece - Episodio de Arabasta Rassu 2007-03-03
Series モノノ怪 Robou Oosawa 2007-07-12
Película One Piece: El soldado mecánico gigante del castillo Karakuri Gonzou (voice) 2006-03-04
Series La magia de Zero Osmond 2006-07-03
Series D.Gray-man Bookman 2006-10-03
Película Street Fighter Alpha: Generations Old Master 2005-10-25
Series バジリスク甲賀忍法帖 Azuki Rousai 2005-04-12
Película One Piece: El barón Omatsuri y la Isla Secreta Kerojii (voice) 2005-03-05
Series 蟲師 Unknown 2005-10-23
Series エウレカセブン Axel Thurston 2005-04-17
Series FireStorm 2003-04-06
Series アベノ橋魔法商店街 Masayuki Asahina 2002-04-04
Series Panyo Panyo Di Gi Charat Santa 2002-01-05
Película Metrópolis Ponkotz 2001-05-26
Película Vampire Hunter D: Bloodlust Polk 2000-08-25
Película からくりの君 Head of the Deathless Ninjas 2000-03-10
Película Tenchi Forever! Nobuyuki Masaki 1999-04-24
Series Cowboy Bebop Unknown 1998-04-03
Series Yu-Gi-Oh! Sugoroku Mutou 1998-04-04
Series Nazca Yukinojo Miura 1998-04-06
Series マスターキートン Unknown 1998-10-06
Series でたとこプリンセス Jii (voice) 1997-12-01
Película Suddenly Princess 1997-12-01
Película Tenchi the Movie: Tenchi Muyo in Love Katsuhito Masaki / Nobuyuki Masaki (old) 1996-04-20
Película 新・破裏拳ポリマー Joe Kuruma 1996-09-21
Película Samurai Shodown: La película Hattori Hanzou 1994-09-17
Película Ninja scroll Dakuan 1993-06-05
Película Yû Yû hakusho: The Golden Seal Garuga/Yasha 1993-07-10
Película Art Of Fighting Ryuhaku Todou 1993-12-23
Película Shin Chan: La invasión Professor Skelton / Zonbiribii (voices) 1993-07-24
Película ジャイアントロボ THE ANIMATION 地球が静止する日 Issei 1992-07-22
Series 姫ちゃんのリボン Kumosuke 1992-10-02
Series Ushio and Tora Shigure Aotsuki 1992-09-11
Película Dragon Ball Z: ¡Reuniros! El mundo de Goku Démon Piccolo 1992-09-17
Series 3x3 Ojos Сhou 1991-07-25
Película Roujin Z Old Man 1991-09-14
Series Dragon Quest: Las aventuras de Fly Hudler 1991-10-17
Película Sol Bianca Batros (voice) 1990-03-20
Series ちびまる子ちゃん Tomozou Sakura 1990-01-07
Series Dragon Ball Z Kami 1989-04-26
Película 魁!!男塾 Big Morgan 1988-07-23
Película Demon City: Shinjuku Info Woman 1988-10-23
Película バイオレンスジャック / 地獄街編 Mad Saurus 1988-12-21
Película Wicked City: La ciudad maldita Mr. Shadow 1987-04-19
Película 破邪大星弾劾凰 [ダンガイオー] Dr. Tarsan 1987-09-28
Series Dragon Ball Piccolo 1986-02-23
Película デルパワーX爆発みらくる元気! Von Getzel 1986-12-21
Película Hiroshima 2 Teacher 1986-06-14
Película カムイの剣 Sanpei 1985-01-01
Series 忍者戦士 飛影 Hazzard Pascha 1985-10-06
Series 北斗の拳 Rihaku 1984-10-11
Series Bésame Licia Shige-San 1983-03-01
Película Golgo 13: El Profesional Pablo 1983-05-07
Película 宇宙戦艦ヤマト・完結編 Shiro Sanada 1983-03-19
Película Hiroshima Hidezo 1983-07-21
Película Capitán Harlock: La Arcadia de mi juventud Murigson 1982-01-01
Series 太陽の子エステバン Sancho 1982-06-29
Película Techno Police Jack 1982-08-07
Película Uchû senkan Yamato: Aratanaru tabidachi Shirô Sanada 1979-09-10
Película Saraba uchû senkan Yamato: Ai no senshitachi Shiro Sanada 1978-07-14
Película Crucero Espacial Yamato Sanada Shirô / Berger (voice) 1977-08-06
Series 家なき子 Père Barberin 1977-10-02
Series 破裏拳ポリマ Kuruma Joe 1974-10-04
Series Star Blazers (JP) 1974-10-06
Series 宇宙戦艦ヤマト Shiro Sanada 1974-10-06