Image of Masako Nozawa

Masako Nozawa

Sorry, couldn't find any biography for Masako Nozawa. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 25, 1936
Movie/TV Credits:
87
First Appeared:
In the movie La nave fantasma 1969-07-20
Latest Project:
Series Musashi, the Samurai Lord 2018
Known For
Poster of あしたのジョー
Poster of Dragon Ball Z: Episodio de Bardock
Poster of ドロロンえん魔くん
Poster of Astroboy contra los invasores del planeta del diablo
Filmography
Series 魔法使いチャッピー Ipei (voice) 2018
Series Musashi, the Samurai Lord Musashi 2018
Series Holly the Ghost Kakuzo 2018
Series La Seine no Hoshi Danton 2018
Series へーい!ブンブー Bumboo (voice) 2018
Series Blue Blink Kakeru 2018
Series 闘将ダイモス Genta 2018
Series Galaxy Express 999 2017
Series あしたのジョー 2017
Series Ika no Kabamaru 2017
Series Tentou Mushi no Uta 2017
Series Zenmai Zamurai Dangoya-obaba 2017
Series Animation Kikou Marco Polo no Boken 2017
Series Ore wa Teppei 2017
Series Digimon Tamers Guilmon 2017-03-19
Series はたらキッズ マイハム組 Gaudi 2017
Película Dragon Ball Z: La Resurrección de Freezer Son Gokû / Son Gohan (voice) 2015-04-18
Series Dragon Ball Super Son Goku/Black Goku/Son Gohan/Son Goten (voices) 2015-07-05
Series ピンポン Obaba 2014-04-11
Película Dragon Ball Z: La batalla de los dioses Son Goku / Son Gohan / Son Goten / Gotenks 2013-03-30
Película Asura Asura 2012-09-29
Película Dragon Ball Z: Episodio de Bardock Bardock 2011-12-17
Película 神☆ヴォイス~THE VOICE MAKES A MIRACLE~ 2011-11-19
Película それいけ! アンパンマン ブラックノーズと魔法の歌 Black Nose 2010-07-10
Película Dragon Ball Z: Plan para erradicar a los Súper Saiyans Goku 2010-11-11
Series マリー&ガリー 2009-03-31
Series Dragon Ball Kai Goku 2009-04-05
Series クロスゲーム Nomo (voice) 2009-04-05
Series 墓場鬼太郎 Kitaro 2008-01-10
Película Dragon Ball Z: Vuelven Son Goku y sus amigos Son Gohan 2008-10-01
Series Lovege Chu ~Miracle Seiyuu Hakusho~ 2006-04-04
Series Pretty Cure Sanae Yukishiro 2004-02-01
Series Requiem from the Darkness White Hermit 2003-10-03
Series Rockman.EXE Unknown 2002-03-04
Series Mirmo! Kinta 2002-04-06
Series Love Hina 2000-04-19
Series Dual! Parallel Trouble Adventure Reika Nanjoin 1999-04-08
Series Ginga Hyouryuu Vifam 13 1998-03-22
Película Dragon Ball GT: 100 años después Son Gokû Jr. / Son Gokû 1997-03-26
Series Dragon Ball GT Son Gohan/Son Gokū/Son Goten (voices) 1996-02-07
Película Dragon Ball: El camino hacia el más fuerte Son Goku 1996-03-02
Película Dragon Ball Z: ¡Fusión! Son Goku 1995-03-04
Película Iczelion 1995-01-27
Película Dragon Ball Z: El ataque del dragón Son Goku 1995-07-15
Series Montana Oletta 1994-03-02
Película Dragon Ball Z: El Regreso de Broly Son Gohan 1994-03-12
Película Dragon Ball Z: El combate definitivo Son Goku / Son Goten 1994-07-09
Película Dragon Ball Z: Estalla el duelo Son, Gohan 1993-03-06
Película Dragon Ball Z: Los guerreros de plata Son Goku 1993-07-10
Película Dragon Ball Z: El plan para destruir a todos los saiyajins Son Goku, Son Gohan, Thalès 1993-08-06
Película Dragon Ball Z: Guerreros de fuerza ilimitada Son Gohan 1992-03-07
Película Dragon Ball Z: Los tres Grandes Super Saiyans Son Goku 1992-07-11
Película Dragon Ball Z: ¡Reuniros! El mundo de Goku Son Gohan 1992-09-17
Película Ushiro no Shoumen Dare Kisaburo Nakane 1991-03-09
Película Dragon Ball Z: Los mejores rivales Bardock 1991-07-20
Película Dragon Ball Z: El super guerrero Son Goku Son Gohan 1991-03-19
Película Dragon Ball Z: El más fuerte del mundo Son Gokû / Son Gohan (voice) 1990-03-10
Película Dragon Ball Z: La super batalla Son Gohan 1990-06-07
Película Dragon Ball Z: El último combate Goku/Kakarot 1990-10-17
Series Dragon Ball Z Gohan 1989-04-26
Película Dragon Ball Z: Garlick Junior inmortal Son, Goku 1989-06-15
Película Dragon Ball: La bella durmiente en el castillo del mal Son Goku 1987-07-18
Series Dragon Ball Son Goku 1986-02-23
Película Dragon Ball: La leyenda del dragón Shenlong Son, Goku 1986-12-20
Película Urutoraman sutori Taro 1984-06-14
Series ふしぎの国のアリス Benny Bunny (voice) 1983-10-10
Series 太陽の子エステバン Esteban 1982-06-29
Series 百獣王ゴライオン Honerva 1981-03-04
Película Sayônara, ginga tetsudô Surî-Nain: Andromeda shûchakueki Tetsuro Hoshino (voice) 1981-08-01
Series Las aventuras de Tom Sawyer Tom Sawyer 1980-01-06
Series メーテルリンクの青い鳥 チルチルミチルの冒険旅行 Spirit of the Milk 1980-01-09
Película Ginga tetsudô Three-Nine Tetsurô Hoshino (voice) 1979-08-04
Series アローエンブレム グランプリの鷹 Hangorou Ouse 1977-09-22
Series Chōdenji Robo Combattler V Kinta Ichinoki 1976-04-17
Series Marco, de los Apeninos a los Andes Luigi 1976-01-04
Series Piccolino no Bōken Pinocchio 1976-04-27
Series la abeja maya Unknown 1975-05-01
Series 魔女っ子メグちゃん Saturn (voice) 1974-04-01
Series Calimero 1974 Calimero's mother 1974-10-14
Series ドラえもん Doraemon 1973-04-01
Series ミラクル少女 リミットちゃん Tomi-san (voice) 1973-10-01
Series ドロロンえん魔くん Enma-kun 1973-10-04
Series Las aventuras de Pinocho Franko 1972-01-04
Película Astroboy contra los invasores del planeta del diablo Ace (voice) 1972-07-16
Series Fuerza G Seiji Nakanishi 1972-10-01
Película 20.000 leguas de viaje submarino (La ciudad sumergida de Isamu) Isamu 1970-07-19
Película La nave fantasma Hayato (voice) 1969-07-20