Image of Toshio Furukawa

Toshio Furukawa

Sorry, couldn't find any biography for Toshio Furukawa. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 16, 1946 In Tochigi, Japan
Movie/TV Credits:
77
First Appeared:
In the series Lupin the Third 1971-10-24
Latest Project:
Series Mobile Suit Zeta Gundam 2018
Known For
Poster of Magne Robo Gakeen
Poster of Sentou Mecha Xabungle
Poster of Bubblegum Crash
Poster of 北斗の拳
Filmography
Series Mobile Suit Zeta Gundam Kai Shiden 2018
Series Getter Robo Go Shinichi Tachibana 2017
Series Magne Robo Gakeen Hojo Takeru 2017
Series Urusei Yatsura 2017
Series Armored Fleet Dairugger XV Manabu Aki 2017
Series Sentou Mecha Xabungle 2017
Series X-Bomber Unknown 2017
Series 惑星ロボダンガードAWakusei Robo Danguard Ace Hideo Oboshi (voice) 2017
Series Lightspeed Electroid Albegas Daisaku Enjoji 2017
Series The Kabocha Wine Shunsuke Aoba 2017
Series めぞん一刻 2017
Series Nanako SOS Ogura 2017
Series 戦闘メカ ザブングル Bulme (voice) 2017
Película Dragon Ball Z: La Resurrección de Freezer Piccolo (voice) 2015-04-18
Series Dragon Ball Super Piccolo (voices) 2015-07-05
Película Dragon Ball Z: La batalla de los dioses Piccolo 2013-03-30
Película 仮面ライダー×仮面ライダー ウィザード&フォーゼ MOVIE大戦アルティメイタム Wiseman (voice) 2012-12-08
Series Dragon Ball Kai Piccolo 2009-04-05
Película 聖闘士星矢 冥王 ハーデスエリシオン編 Thanatos 2008-08-03
Película Dragon Ball Z: Vuelven Son Goku y sus amigos Piccolo 2008-10-01
Película 機動戦士ΖガンダムIII A New Translation -星の鼓動は愛- Kai Shinden 2006-03-04
Series エウレカセブン Unknown 2005-04-17
Series Beet the Vandel Buster Raio 2005-10-06
Series Air Master Shiro Saeki 2003-04-01
Película Metrópolis Skunk 2001-05-26
Series Dragon Ball GT Piccolo (voice) 1996-02-07
Película Dragon Ball Z: Los guerreros de plata Piccolo 1993-07-10
Película Dragon Ball Z: Estalla el duelo Piccolo 1993-03-06
Película Dragon Ball Z: El plan para destruir a todos los saiyajins Piccolo 1993-08-06
Película Patlabor 2 La película Asuma Shinohara (voice) 1993-08-07
Series Aoki Densetsu Shoot! Yoshiharu Kubo 1993-11-07
Película Dragon Ball Z: Los tres Grandes Super Saiyans Piccolo 1992-07-11
Película Dragon Ball Z: Guerreros de fuerza ilimitada Piccolo 1992-03-07
Película Dragon Ball Z Atsumare Goku Warudo Piccolo 1992-09-17
Película ウィザードリィ Shin 1991-02-21
Película Dragon Ball Z: El super guerrero Son Goku Piccolo 1991-03-19
Series Bubblegum Crash Leon McNichol 1991-03-25
Película Dragon Ball Z: Los mejores rivales Piccolo 1991-07-20
Película Dragon Ball Z: La super batalla Piccolo 1990-06-07
Película Garaga 1989-10-21
Película Los caballeros del zodiaco: El guerrero de Armagedón Mois (voice) 1989-03-18
Película Patlabor La Película Asuma Shinohara (voice) 1989-01-01
Series Dragon Ball Z Piccolo 1989-04-26
Película Dragon Ball Z: Garlick Junior inmortal Piccolo 1989-06-15
Película 銀河英雄伝説: わが征くは星の大海 Olivier Poplin 1988-02-06
Película Appleseed Calon Mautholos (voice) 1988-04-20
Película めぞん一刻 完結篇 Sakamoto 1988-11-06
Película 2001夜物語 Adam 1987-06-21
Película Devil Robot, horror de otra dimensión Takuya Gorozu 1987-06-23
Película Lily C.A.T. Walt 1987-09-01
Película Lupin III: la conspiración de Fuma Arsene Lupin III 1987-12-01
Película Lum, la chica invasora: Lum la inmortal Ataru Moroboshi 1986-02-25
Series Dragon Ball Ma Junior 1986-02-23
Película El puño de la Estrella del Norte Shin 1986-03-08
Película El Mundo de Rumiko 5: Maris la chica Maravillosa Koganemaru, Shuryou 1986-05-21
Película 火の鳥 鳳凰編 Akanemaru 1986-12-20
Película ¿Quién es el 11º pasajero? Doricas Soldam IV 1986-11-01
Película エリア88 Bucksy 1985-02-05
Película Lum, la chica invasora: recuerda mi amor Ataru Moroboshi 1985-09-04
Series 北斗の拳 Shin 1984-10-11
Película Lum, la chica invasora: Beautiful Dreamer Ataru Moroboshi 1984-02-11
Series とんがり帽子のメモル Rucksack Man 1984-03-03
Película Lum, la chica invasora: Only You Ataru Moroboshi 1983-02-11
Película Dr.スランプ アラレちゃん ほよよ!世界一周大レース Christopher Chris 1983-03-13
Película 機動戦士ガンダム III めぐりあい宇宙編 Kai Shiden 1982-03-13
Película Corre por tu vida Pauze 1981-02-07
Película 機動戦士ガンダム Kai Shiden 1981-03-14
Series 新竹取物語 1000年女王 Amamori's Computer 1981-04-16
Película 機動戦士ガンダムII:哀戦士編 Kai Shiden 1981-07-11
Series Maeterlinck's Blue Bird: Tyltyl and Mytyl's Adventurous Journey Spirit of the Bread 1980-01-09
Series 無敵ロボ トライダーG7 Kenichi Ohyama 1980-02-02
Series 未来ロボ ダルタニアス Kento Tate (voice) 1979-03-21
Series Mobile Suit Gundam Kai Shiden 1979-04-07
Series 宇宙空母ブルーノア Leader Zytel 1979-10-13
Película Uchû senkan Yamato: Aratanaru tabidachi Shigeru Sakamoto 1979-09-10
Series 無敵超人ザンボット3 Uchuuta Kamie 1977-10-08
Series Lupin the Third Arsène Lupin III 1971-10-24