Image of Hiromi Tsuru

Hiromi Tsuru

Sorry, couldn't find any biography for Hiromi Tsuru. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
103
First Appeared:
In the series Perrine, sin familia 1978-01-01
Latest Project:
Series Los Gatos Samurai 2018
Known For
Poster of Musculman
Poster of サイレントメビウス
Poster of Ghost Sweeper Mikami
Poster of Blue Sonnet
Filmography
Series Los Gatos Samurai Madonna 2018
Series Cyber Team in Akihabara Hinako Hanakoganei 2018
Series Popolocrois Monogatari Unknown 2018
Series めぞん一刻 2018
Series Porphy no Nagai Tabi Isabella 2018
Series Vampiyan Kids Mama-san 2017
Series The Kabocha Wine Unknown 2017
Series Musculman Unknown 2017
Series Watashi to Watashi: Futari no Lotte 2017
Series Great Dangaioh Madame Midorikawa 2017
Series エルフを狩るモノたち Dihal 2017
Series Wonder Beat Scramble Princess Vijura 2017
Series Lightspeed Electroid Albegas Hotaru Mizuki 2017
Series Sasuraiger Jeremy 2017
Series La Aldea del Arce Lala 2016-03-26
Película Dragon Ball Z: La Resurrección de Freezer Bulma (voice) 2015-04-18
Series Dragon Ball Super Bulma (voice) 2015-07-05
Película Dragon Ball Z: La batalla de los dioses Bulma 2013-03-30
Película Yu-Gi-Oh! 3D: Bonds Beyond Time Yubel (voice) 2010-01-23
Película Trigun: Badlands Rumble Meryl Stryfe 2010-04-02
Película それいけ! アンパンマン ブラックノーズと魔法の歌 Dokin-chan 2010-07-10
Película Anpanman to Hajimeyou! Rhythm De Dekirukana 2009-06-24
Series Genji Monogatari Sennenki 2009-01-15
Película それいけ!アンパンマン だだんだんとふたごの星 Dokin-chan 2009-07-04
Película それいけ!アンパンマン ばいきんまんVSバイキンマン!? Dokin-chan 2009-07-04
Series Real Drive 2008-04-09
Película それいけ!アンパンマン フランケンロボくんのビックリクリスマス Dokin-chan 2008-12-19
Película Dragon Ball Z: Vuelven Son Goku y sus amigos Bulma Briefs 2008-10-01
Series Kishin Taisen Gigantic Formula Mariam Al-Atrash 2007-04-04
Película それいけ!アンパンマン コキンちゃんとあおいなみだ Dokin-chan 2006-07-15
Película それいけ! アンパンマン ルビーの願い Dokin-chan 2003-07-12
Series Love Hina 2000-04-19
Series グラビテーション Mika Uesugi (voice) 2000-10-04
Series Kamikaze Kaito Jeanne Jeanne d'Arc 1999-02-13
Series Monster Rancher Undine 1999-08-30
Series サイレントメビウス Kiddy Phenil 1998-04-07
Series TRIGUN Meryl Stryfe (voice) 1998-04-02
Película それいけ!アンパンマン アンパンマンとおかしな仲間 Dokin-chan 1998-07-25
Series マスターキートン Unknown 1998-10-06
Series 白鯨伝説 Ohara 1997-04-09
Película それいけ! アンパンマン 虹のピラミッド Dokin-chan 1997-07-26
Series マスターモスキートン'99 Camille Inaho Carmilla 1997-09-30
Series Dragon Ball GT Bulma/Bra (voices) 1996-02-07
Película Dragon Ball: El camino hacia el más fuerte Bulma Briefs 1996-03-02
Película それいけ!アンパンマン ばいきんまんと3ばいパンチ Dokin-chan 1996-07-13
Series マスターモスキートン Camille Inaho Carmilla 1996-11-21
Película Dragon Ball Z: ¡Fusión! Bulma Briefs 1995-03-04
Película Dragon Ball Z: El ataque del dragón Bulma Briefs 1995-07-15
Película Street Fighter II: La película Eliza 1994-08-06
Película Dragon Ball Z: Estalla el duelo Bulma Briefs 1993-03-06
Series Ghost Sweeper Mikami Reiko Mikami 1993-04-01
Película Dragon Ball Z: Los guerreros de plata Bulma Briefs 1993-07-10
Película それいけ! アンパンマン 恐竜ノッシーの大冒険 Dokin-chan 1993-07-17
Series 宇宙の騎士テッカマンブレード Anna White 1992-02-18
Película サイレントメビウス2 Kiddy Phenil (voice) 1992-07-18
Película Dragon Ball Z: ¡Reuniros! El mundo de Goku Bulma 1992-09-17
Series のぞみ ウィッチィズ Nozomi Egawa (voice) 1992-08-05
Película 銀河英雄伝説外伝 黄金の翼 Susanna von Benemunde 1992-12-12
Película Dragon Ball Z: El super guerrero Son Goku Bulma Briefs 1991-03-19
Película Dragon Ball Z: Los mejores rivales Bulma Briefs 1991-07-20
Película Dragon Ball Z: La super batalla Bulma Briefs 1990-06-07
Series My Daddy Long Legs Leonora Fenton 1990-01-14
Película 暗黒神話 Miya (voice) 1990-01-26
Series Ranma ½ Ukyo Kuonji 1989-04-15
Series Dragon Ball Z Bra 1989-04-26
Película レア・ガルフォース Score 1989-03-20
Película 聖獣機サイガード Raia Rozetta 1989-10-31
Película Dragon Ball Z: Garlick Junior inmortal Briefs, Bulma 1989-06-15
Película Gall Force: Chikyû shô 1989-12-25
Series Blue Sonnet 1989-07-16
Película Demon City: Shinjuku Rama Sayaka 1988-10-23
Película きまぐれオレンジ★ロード あの日にかえりたい Ayukawa Madoka 1988-10-08
Película Gall Force 3: Stardust War Lufy 1988-11-02
Película めぞん一刻 完結篇 Asuna Kujo 1988-11-06
Película 1ポンドの福音 Angela 1988-12-02
Series きまぐれオレンジ☆ロード Madoka Ayukawa 1987-04-06
Película El Mundo de Rumiko 2: La Diana Risueña Shiga Azusa 1987-03-21
Película 2001夜物語 Hanna 1987-06-21
Película 火の鳥 ヤマト編 Kajika 1987-08-01
Película Mappusu: Densetsu no masayoeru seijintachi Lipumira Gweiss 1987-07-14
Película ガルフォース2 ディストラクション Lufy 1987-11-22
Película Dragon Ball: La bella durmiente en el castillo del mal Bulma Briefs 1987-07-18
Series Piruetas Miyako Kamijō 1986-05-03
Película バイオレンス・ジャック / ハーレムボンバー編 Yumi 1986-06-05
Series Dragon Ball Bulma 1986-02-23
Película ペリカンロード クラブ・カルーチャ Takagaki Yuniko 1986-06-21
Película タッチ 背番号のないエース Sachiko Nishio (voice) 1986-04-12
Series Seishun Anime Zenshu Unknown 1986-04-25
Película デルパワーX爆発みらくる元気! Hanegi Manami 1986-12-21
Series 傷追い人 Natsuko 1986-07-05
Película Dragon Ball: La leyenda del dragón Shenlong Bulma Briefs 1986-12-20
Series 湘南爆走族 Yoshiko Tsuyama (voice) 1986-09-10
Película 傷追い人 Natsuko(ep 2) 1986-07-05
Película El espejo de Arei ~ Camino al Espacio Virgen Rinne (voice) 1985-03-16
Película LEDA: La fantástica aventura de Yohko Youko Asagiri 1985-01-16
Película 軽井沢シンドローム Miruku Minowa 1985-07-05
Película Macross: ¿Recuerdas el amor? Kim Kaviroff 1984-07-21
Series 特装機兵ドルバック Louise Ovelon 1983-06-29
Series Cat's Eye Unknown 1983-07-11
Película Capitán Harlock: La Arcadia de mi juventud Mira 1982-01-01
Series 超時空要塞マクロス Kim Kabirov 1982-10-03
Series わが青春のアルカディア 無限軌道SSX Rebi (voice) 1982-10-13
Series Perrine, sin familia Perrine 1978-01-01