Image of Mayumi Tanaka

Mayumi Tanaka

Mayumi Tanaka was born on January 15, 1955 in Tokyo, Japan. She is an actress, known for Dragon Ball Z (1989), Dragon Ball Z Kai (2009) and Dragon Ball Z (1996).


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 15, 1955 In Tokyo, Japan
Movie/TV Credits:
70
First Appeared:
In the series Famous Dog Lassie
Latest Project:
Series Jushin Liger 2018
Known For
Poster of The Three Musketeers
Poster of Belfy y Lillibit
Poster of ドクター秩父山
Poster of Chicho Terremoto
Filmography
Series Jushin Liger Ken Taiga 2018
Series Famous Dog Lassie Collin 2018
Series The Three Musketeers Jean 2018
Series 丸出だめ夫 Boro (voice) 2017
Series Nangoku Shonen Papuwa-kun Papuwa 2017
Series Belfy y Lillibit Lillibit 2017
Series 魔神英雄伝ワタル2 Wataru (voice) 2017
Series Urusei Yatsura 2017
Series Mashin Eiyuden Wataru 2017
Series Hanada Shōnen Shi Hanada Kazue 2017
Series Wonder Beat Scramble Susumu 2017
Series 焼きたて!!ジャぱん Unknown 2017
Series 巨神ゴーグGiant Gorg Yuu Tagami (voice) 2017
Series 魔神英雄伝ワタルMashin Hero Wataru Ikusabe Wataru (voice) 2017
Series 超魔神英雄伝ワタル Wataru (voice) 2017
Película Dragon Ball Z: La Resurrección de Freezer Kuririn (voice) 2015-04-18
Series Dragon Ball Super Krilin (voice) 2015-07-05
Película ONE PIECE 〜アドベンチャー オブ ネブランディア〜 Monkey D. Luffy 2015-12-19
Película Dragon Ball Z: La batalla de los dioses Kuririn 2013-03-30
Película One Piece: Episodio de Merry -: El Cuento de un Amigo Monkey D. Luffy 2013-08-24
Película ワンピース エピソード オブ ルフィ ~ハンドアイランドの冒険~ Tony Tony Chopper 2013-07-06
Película One Piece Film Z 2012-12-15
Película 神☆ヴォイス~THE VOICE MAKES A MIRACLE~ 2011-11-19
Película One Piece Película 11 : 3D Mugiwara cheisu Monkey D. Luffy 2011-03-19
Película ワンピース ストロングワールド Episode 0 Monkey D., Luffy 2010-04-24
Series Dragon Ball Kai Krillin 2009-04-05
Película One Piece Película 10: Strong World Monkey D. Luffy 2009-12-12
Película Dragon Ball Z: Vuelven Son Goku y sus amigos Kuririn 2008-10-01
Película One Piece Película 08: Episodio de Arabasta: La princesa del desierto y los piratas Monkey D. Luffy 2007-03-03
Película One Piece Película 05: La maldición de la espada sagrada Monkey D. Luffy 2004-03-06
Película One Piece Película 04: Aventura en Dead End Monkey D. Luffy 2003-03-01
Película One Piece Película 02: Aventura en la isla Clockwork Monkey D. Luffy 2001-03-03
Película サクラ大戦 活動写真 Kanna Kirishima 2001-12-22
Película One Piece Película 01 : El tesoro de Wunan Monkey D. Luffy 2000-03-04
Series One Piece Monkey D. Luffy 1999-10-20
Series Cooking Master Boy 1997-04-27
Series Dragon Ball GT Kuririn (voice) 1996-02-07
Series Kenshin, El Guerrero Samurái Unknown 1996-01-10
Película Dragon Ball Z: ¡Fusión! Kuririn 1995-03-04
Película Dragon Ball Z: El combate definitivo Kuririn (Krillin) 1994-07-09
Película Dragon Ball Z: Estalla el duelo Kuririn 1993-03-06
Película Yû yû hakusho: The Golden Seal Koenma 1993-07-10
Película Dragon Ball Z: Los guerreros de plata Kuririn 1993-07-10
Series 忍たま乱太郎 Kirimaru Settsuno 1993-04-10
Película Dragon Ball Z: Guerreros de fuerza ilimitada Yajirobe 1992-03-07
Película Dragon Ball Z: Los tres Grandes Super Saiyans Kuririn 1992-07-11
Película Talking Head Shijimi 1992-10-10
Series 幽☆遊☆白書 Koenma (voice) 1992-10-10
Película Dragon Ball Z Atsumare Goku Warudo Krilin 1992-09-17
Película Dragon Ball Z: El super guerrero Son Goku Yajirobe 1991-03-19
Series 3x3 Ojos Meyksing Long 1991-07-25
Película Dragon Ball Z: La super batalla Kuririn 1990-06-07
Series Dragon Ball Z Uranai Baba 1989-04-26
Película Dragon Ball Z: Garlick Junior inmortal Kuririn 1989-06-15
Película 手塚治虫物語 ぼくは孫悟空 Son-Goku 1989-08-27
Película Dragon Ball: Aventura mística Krillin (voice) 1988-07-09
Película ドクター秩父山 Cicada 1988-04-03
Película Dragon Ball: La bella durmiente en el castillo del mal Kuririn 1987-07-18
Película Mappusu: Densetsu no masayoeru seijintachi Gen Tokishima 1987-07-14
Series Dragon Ball Krillin 1986-02-23
Película El castillo en el cielo Pazu (voice) 1986-08-02
Película Arion Seneca 1986-03-15
Película エリア88 Satoru Kanzaki 1985-02-05
Película El Mundo de Rumiko 1: Viaje por el Fuego Shuuhei 1985-12-16
Película Night on the Galactic Railroad Giovanni 1985-07-13
Series Sherlock Holmes (Animación) Polly 1984-11-26
Película Lum, la chica invasora: Beautiful Dreamer Ryuunosuke 1984-02-11
Series 未来警察ウラシマン Jitanda 1983-01-09
Series Chicho Terremoto Chicho Lopez 1981-10-04
Series ジャングル大帝 Keruru 1966-09-11